Erhvervslejemål

7100 Vejle – Blegbanken 3-5 – Sct. Maria Hospitalet

Præsentable, ny-istandsatte lokaler til klinik til læge eller behandler i bredest mulige forstand udlejes centralt i en af byens mest kendte, charmerende ejendomme – Sct. Maria Hospitalet.
Lejemålene er særdeles velegnede til enhver form for lægeklinik eller anden form for klinik inden for sundhedsvæsenet i bredest mulige forstand og med ønsket om en særdeles god og central placering i byens centrum.

Lokalerne er indrettet med en god planløsning og er udstyret med nye installationer samt de moderne fornødenheder en ny lejer måtte ønske. Lejemålene kan evt. delvist indrettes efter lejers ønsker. Lokalerne overtages moderniserede og nyistandsatte og ligger i en flot, charmerende, ældre ejendom, det kendte Sct. Maria Hospitalet, med byens bedste placering.

Lejemålene er beliggende tæt på byens gågade i centrum af Vejle. Der er således tale om et perfekt beliggende lejemål, med en god placering i forhold til byen.

Af lejere i ejendommen kan fx nævnes Sct. Maria Hospicecenter, Vejle Kommunes PPR, Kræftens Bekæmpelse, lægeklinikker, privatpraktiserende psykologer og psykiatere, som giver en god synergi med lejerne i ejendommen Vedelsgade1.

Der er endvidere p-mulighed ved ejendommen.

Erhvervslokale 130 m2
Anvendelse Klinik
Årlig start leje Kr. 156.000,-
Driftsudgifter p.a Kr. 13.000,-
Depositum / Garanti ( svarende til 6 mdr. ) Kr. 78.000,-
Overtagelse Snarest
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------
Erhvervslokale 510 m2
Anvendelse Klinik
Årlig start leje Kr. 612.000,-
Driftsudgifter p. a Kr. 51.000,-
Depositum / Garanti ( svarende til 6 mdr. ) Kr, 306.000,-
Overtagelse Snarest