Erhvervslejemål

6715 Esbjerg – Østervangsvej 14

På central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu denne nyere boxbutik, der er særlig velegnet for de butikskoncepter, som prioriterer en høj grad af synlighed og gode adgangsforhold.

Lejemålet er beliggende som det midterste af 3 lejemål – med Design Cykler på den ene side og en Fitness World på den anden side.

Denne bygning udgør en del af et relativt nyt område – Østervangscentret – hvor også HusCompagniet, Fitness World, Design Cykler, to populære tank-selv-stationer samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi er repræsenteret.

Østervangscentret ligger således både synligt og centralt i Esbjergs nordlige indkøbsmekka – med adgang via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter.

Ligeledes er der adgang til butikkens P-plads fra den bagvedliggende Østre Gjesingvej, hvor flere store kædebutikker og byggemarkeder er placeret.

Indvendigt fremstår lejemålet delvist klar til indflytning. Den endelige slut-indretning afhænger således af en kommende lejers ønsker og behov, og lejemålet afleveres nyindrettet til lejer med standardindretning – eventuelle specielle ønsker kan naturligvis aftales nærmere.

Alt i alt et pænt og præsentabel lejemål i attraktivt område.

Erhvervslokale 535 m2
Anvendelse Butik
Årlig start leje Kr. 419.250,-
Driftsudgifter p.a Kr. 44.000,-
Vand/varme Ifølge målere
Overtagelse Snarest