Erhvervslejemål

6715 Esbjerg – Østervangsvej 14

På central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu denne nyere boksbutik, der er særlig velegnet for de butikskoncepter, som prioriterer en høj grad af synlighed og gode adgangsforhold.

Lejemålet er beliggende som det midterste af 3 lejemål – med Design Cykler på den ene side og en nyindrettet Fitness World på den anden side. Hidtil har nærværende lejemål været benyttet af Expert/Punkt 1, som nu flytter til større lokaler.

Denne bygning udgør en del af et relativt nyt område – Østervangscentret – hvor også Hallmann Optik, HusCompagniet, Topdanmark, Fitness World, to populære tank-selv-stationer samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi er repræsenteret.

Østervangscentret ligger således både synligt og centralt i Esbjergs nordlige indkøbsmekka – med adgang via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter. Fra samme rundkørsel er der også adgang til Idémøbler (Esbjerg største møbelhus), Svane Køkkener, Garant Tæpper og Silvan.

Ligeledes er der adgang til butikkens P-plads fra den bagvedliggende Østre Gjesingvej, hvor flere store kædebutikker og byggemarkeder er placeret.

Indvendigt fremstår lejemålet delvist klar til indflytning. Den endelige slut-indretning afhænger således af en kommende lejers ønsker og behov, og lejemålet afleveres nyindrettet til lejer med standardindretning – eventuelle specielle ønsker kan naturligvis aftales nærmere.

I alt udgør lejemålet 535 m². Alt i alt et pænt og præsentabelt lejemål i attraktivt område.
For yderligere oplysninger kan EDC Erhverv kontaktes på tlf. 76104800.

Erhvervslokale 535 m2
Anvendelse Butik
Årlig start leje Kr. 535.000,-
Driftsudgifter p.a Kr. 40.250,-
Depositum / Garanti ( svarende til 6 mdr. ) Kr. 267.500,-
Overtagelse Snarest